logo

ProScience Hotel Interior Design, Qui Nhơn, Vietnam

Interior Design

studioMilou undertook the same time the architectural design and the interior design of the Proscience Hotel in Quy Nhon, Vietnam. Originally designed to be a three-star hotel, the client brought progressively more and more facilities and requirements in order to reach the standards of a four-star hotel.

Nested in a very lush landscape, on the seashore in the outskirts of Quy Nhon, the hotel tried to merge architecture and landscape everywhere. The interior design of the project reinforced this relationship by using extensively natural local materials (basalt stone, local wood, …) within a very simple and natural colour scheme.

 

interior view of main lobby

interior view of pool side bar

interior view of all day dining

interior view of all-day dining

interior view of sunset bar

interior view superior room