logo

House N, Singapore (Interior Design)

Interior Design

studioMilou undertook the architectural design and the preliminary design of the interior spaces of this large house in one of the most beautiful leafy streets of Singapore.

At the preliminary stage of the design, studioMilou’s design intent was to reinforce the character of the different spaces by using two colour schemes (the black and wood colour scheme, the white and wood colour scheme) in order to respond to the different situations in the building.

This preliminary work, has been a very good reference for all the decision to be made by the different interior designers working in the project.

internal perspective of the extended family house facing the sunken courtyard

one of the main living room with view towards main road

interior perspective of one of the safe contained apartments

interior perspective of one of the safe contained apartments

  Interior Design